Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Pamukkale Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenledi. Pamukkale Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Polis Amca Özel Eğitim Platform Okulu’nda etkinlik düzenledi. Programa Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, öğretmenler, veliler ve öğrenciler dahil meydana geldi. Konunun Ayrıntıları Etkinlikte çocuklarla…
Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Pamukkale Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenledi.
Pamukkale Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Polis Amca Özel Eğitim Platform Okulu’nda etkinlik düzenledi. Programa Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, öğretmenler, veliler ve öğrenciler dahil meydana geldi.
Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ertemur, öğretmenler ve velilerle de görüşmeler uyguladı. Çerçeve kapsamında otizmli bireylere yönelik yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar ele elde edildi.
Başkan Ertemur, yaptığı açıklamada özel bireylerin eğitim süreçlerine katkı sağlayan öğretmenlerin çalışmalarına değinerek, belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini aktardı. Üstelik, otizmli bireyler için özel eğitim alanı ve mola merkezi kurulmasına yönelik bir proje hazırlığı içinde olduklarını ifade etti.
Etkinlik, Pamukkale Belediye Orkestrası’nın performansı ile kesintisiz ilerledi. Müfredat kapsamında çocuklar için kum boyama ve bileklik yapımı gibi atölye çalışmaları düzenlendi. Günün sonunda öğrencilere Türk bayrağı ve balonlar dağıtıldı.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.