SON DAKİKA
--:--:--

Sakarya Sapanca Meydan’da çalışmalar için geri sayım koyuldu

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehrin dört bir yanında ihtiyaç duyulan ve öncelik belirtilen konulara sırayla el atıldığını açıklamış ve Sapanca için bayram sonrasını işaret etmişti. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehrin dört bir yanında ihtiyaç duyulan ve öncelik belirtilen konulara sırayla el atıldığını açıklamış ve Sapanca için…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Sakarya Sapanca Meydan’da çalışmalar için geri sayım koyuldu

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehrin dört bir yanında ihtiyaç duyulan ve öncelik belirtilen konulara sırayla el atıldığını açıklamış ve Sapanca için bayram sonrasını işaret etmişti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehrin dört bir yanında ihtiyaç duyulan ve öncelik belirtilen konulara sırayla el atıldığını açıklamış ve Sapanca için bayram sonrasını işaret etmişti.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın bayram sonrası için tarih verdiği vatandaşın yoğun beklenti gösterdiği ve başlaması beklenen 24 saat yaşayan Sapanca Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi’nde çalışmalar yeniden girişimde bulundu.

İHALE DUYURUSU YAPILMIŞTI.

Dikkat Çeken Gelişmeler

Bir süredir bölgedeki vatandaşların başlatılması için yoğun gereksinim gösterdiği, bölge halkı için önem arz eden proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Alemdar’ın talimatlarıyla kısa süre öncesinde ihaleye çıkılmıştı.

BİR UÇTAN DİĞER UCA TÜM İLÇELERDE….

Öne Çıkan Açıklamalar

“Aynı anda her alanda” sloganıyla, Taraklı’dan Kocaali’ye Hendek’ten Sapanca’ya yeni donatı alanları ve projeler kazandıran Büyükşehir, Sapanca’da beklenen kepçeyi vurdu.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Sapanca Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi’nin süratle tamamlanması için Alemdar’ın ifade ettiği gibi bayramdan hemen peşinden inşaat harekete geçti. İlk olarak grobeton hazırlığı, temel kazı çalışması ile sürece geçildi.

SAPANCA YAŞAYAN BİR MEYDANA KAVUŞACAK.

Sapanca şimdi 7 gün 24 saat yaşayan bir meydana kavuşacak. Altında bir yeraltı otoparkı olacak ve bu sayede merkezdeki araç yoğunluğu büyük ölçüde minimize edilecek.

Vatandaşlar ise yeşil alanlarda, sosyal donatı noktalarında keyifle vakit geçirecek ve meydan, günün her saati yaşayan bir buluşma noktası olarak hizmete alınacak. Süregelen alan, açık ve düzenli yapısıyla hem estetik hem de işlevsel bir alana dönüşmüş olacak.

Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.

Benzer Haberler
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün