SON DAKİKA
--:--:--

Şile’de spor camiası ve gençler aynı sofrada buluştu

Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu gelişmede, Yeşilay Şile Şubesi’nin düzenlediği iftar programında spor camiası, Ramazan ayı ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı dolayısıyla bir araya geldi. Yeşilay Şile Şubesi’nin düzenlediği iftar programında spor camiası, Ramazan ayı ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı dolayısıyla bir araya geldi. Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) – İstanbul’un Şile ilçesinde Yeşilay…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Şile’de spor camiası ve gençler aynı sofrada buluştu

Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu gelişmede, Yeşilay Şile Şubesi’nin düzenlediği iftar programında spor camiası, Ramazan ayı ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı dolayısıyla bir araya geldi.

Yeşilay Şile Şubesi’nin düzenlediği iftar programında spor camiası, Ramazan ayı ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı dolayısıyla bir araya geldi.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) – İstanbul’un Şile ilçesinde Yeşilay Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayı ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde modern oluşturulan Genç Ofis’te gerçekleştirilen programda, Şile’nin spor camiası geniş katılımla aynı sofrada buluştu.

Dikkat Çeken Gelişme: Programa Mustafa Çit, İlhan Ocaklı,

Programa Mustafa Çit, İlhan Ocaklı, Can Tabakoğlu, Bedrettin Naim Arslan ile çok sayıda davetli, kulüp yöneticisi ve sporcu iştirak etti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının ardından oruçlar açılırken, programda konuşan Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek bağımlılıkla mücadele mesajı aktardı. Şengül, genç sporcular ve aileleriyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İçişleri Bakan Müşaviri İlhan Ocaklı ise konuşmasında, Çanakkale Deniz Zaferi’nin sadece anılmakla kalmaması gerektiğini belirterek, gençlerin Çanakkale ruhunu yerinde hissetmesinin önemine vurgu yaptı.

Programda öte yandan, önceki belediye başkanlığı döneminde kurulan spor akademisine ilişkin bilgiler paylaşılırken, Ocaklı akademiden 6 bin 700 öğrencinin ücretsiz yararlandığını ifade etti.

Şile Kaymakamı Mustafa Çit de Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarına güvence verdiklerini belirterek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Program, ilçede spora katkı sunan isimlere plaket takdimiyle sona erdi.

Haberin ilerleyen süreçteki yansımaları merakla bekleniyor. Program, ilçede spora katkı sunan isimlere plaket takdimiyle sona erdi.

Benzer Haberler
Öztürk’ten Bakan Yardımcısı Okumuş’a Ziyaret
Öztürk’ten Bakan Yardımcısı Okumuş’a Ziyaret
Vali Naci Aktaş’tan LGS Öğrencilerine Başarı Mesajı
Vali Naci Aktaş’tan LGS Öğrencilerine Başarı Mesajı
Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü Afyonkarahisar’da Kutlandı
Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü Afyonkarahisar’da Kutlandı
Karamık Gölü’nde Kaçak Avcılığa Geçit Yok: 2 Bin 100 Metre Ağa El Konuldu
Karamık Gölü’nde Kaçak Avcılığa Geçit Yok: 2 Bin 100 Metre Ağa El Konuldu
İGC Basın Akademisi Afyonkarahisar’da Düzenlendi
İGC Basın Akademisi Afyonkarahisar’da Düzenlendi
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün