Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Vali Canalp, 4-6 yaş Kur’an kursunun açılışını hayata geçirdi

Vali Canalp, 4-6 yaş Kur’an kursunun açılışını hayata geçirdi

afyondabugun afyondabugun -
0

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Törenle hizmete giren kurslar; Tilmerç Mahallesi Mehmet Uzun Parkı, 19 Mayıs Mahallesi Edip Solmaz Parkı ve Huzur Mahallesi Ahmet Kaya Parkı içerisinde yer alıyor.

Törenle hizmete giren kurslar; Tilmerç Mahallesi Mehmet Uzun Parkı, 19 Mayıs Mahallesi Edip Solmaz Parkı ve Huzur Mahallesi Ahmet Kaya Parkı içerisinde yer alıyor.

Haberin Arka Planı

Açılış programı kapsamında kurs yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Canalp, bu merkezlerde çocukların dini bilgiler ve Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra milli ve manevi değerleri öğrenme imkanı bulacaklarını ifade etti. .

Son Durum ve Beklentiler

Düzenlenen açılış törenlerine Vali Ekrem Canalp’in yanı sıra İl Müftüsü Ahmet Durmuş, kurs öğreticileri, öğrenciler ve veliler iştirakte bulundu. .

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar