SON DAKİKA
--:--:--

Eskişehir’de müzeler ve parklar doldu taştı

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan müzeler ve tematik parklar, Ramazan Bayramı boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan müzeler ve tematik parklar, Ramazan Bayramı boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Bayram tatilini kültür ve sanatla değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı 28 bin 662 turist, Eskişehir’in simge mekânlarını doldurdu. ESKİŞEHİR (İGFA)…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Eskişehir’de müzeler ve parklar doldu taştı

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan müzeler ve tematik parklar, Ramazan Bayramı boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan müzeler ve tematik parklar, Ramazan Bayramı boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Bayram tatilini kültür ve sanatla değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı 28 bin 662 turist, Eskişehir’in simge mekânlarını doldurdu.

ESKİŞEHİR (İGFA) – Masalsı atmosferiyle bilhassa çocuklu ailelerin gözdesi olan Masal Şatosu, bayram süresince 12 bin 606 ziyaretçiyi ağırlayarak en çok ilgi gören noktalardan biri meydana geldi.

Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar

Bilim ve teknoloji meraklılarının uğrak adresi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi ise 2 bin 311 kişiyi ağırladı.

İlgili Tarafların Görüşleri

Kentin kültürel hafızasını yansıtan müzeler de yoğun ilgi gördü. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Hamam Müzesi, İmren Erşen Oya Müzesi, Zühal Yorgancıoğlu Moda Tasarım Müzesi, Uluslararası Çağdaş Seramik Sanatları Müzesi, Sanat Sokağı ve Sanat Galerileri toplamda 13 bin 745 ziyaretçiyi ağırladı.

Konunun Önemi ve Olası Etkileri

Bayram boyunca Eskişehir’de kültür, sanat ve eğlencenin adresi olan bu merkezler, toplamda 28 bin 662 kişiyi ağırlayarak kentin turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ziyaretçiler, hem geçmişe dayanan hem de modern dokuyu bir arada sunan bu alanlarda keyifli vakit geçirirken, Eskişehir bayramda da kültür turizminin parlayan yıldızı olmayı sürdürdü.

Tüm gelişmelerin yakından izleneceği ifade ediliyor.

Benzer Haberler
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün