Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nın ilk günü nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 50 ilden 787 sporcunun katıldığı organizasyon, bugün yapılacak müsabakalarla tamamlanacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nın ilk günü nefes kesen mücadelelere…

Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nın ilk günü nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 50 ilden 787 sporcunun katıldığı organizasyon, bugün yapılacak müsabakalarla tamamlanacak.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nın ilk günü nefes kesen mücadelelere sahne yaşandı. 50 ilden 787 sporcunun katıldığı organizasyon, bugün yapılacak müsabakalarla tamamlanacak.
TRABZON (İGFA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde; Trabzon Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası koyuldu.
Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona 50 ilden toplam 787 sporcu iştirak etti. Şampiyonanın ilk gününde yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular şöyle gerçekleşti: Erkekler 60 kilo kategorisinde Furkan Salih Gül birinci, Enes Bilge ikinci olurken Ramazan Kibaroğlu ile Necdet Salih Pala üçüncülüğü paylaştı.
Erkekler 66 kilo kategorisinde Mustafa Berat Şimşek birinci, Ömer Faruk Pınar ikinci meydana geldi. Üçüncülüğü ise Güven Kurt ile Tunahan Dinç kamuoyuyla buluşturdu. Erkekler 73 kilo kategorisinde Ümit Çırpan birinciliği, Burak İsmail Şengür ikinciliği elde ederken Yusuf Buluk ile Ömer Faruk Turgutlu üçüncülüğü paylaştı.
Erkekler +100 kilo kategorisinde ise Mahmutcan Maden birinci, Berat Hıdır ikinci gerçekleşti. Battal Serdar Arslan ile Zübeyir Talha Polat da üçüncülüğü kamuoyuyla buluşturdu.
KADINLARDAN KIYASIYA MÜCADELE.
Kadınlar 48 kilo kategorisinde Ayla Akkaya birinci, Fatma Zehra Meki ikinci, Merve Kaya ile Şevval Erdoğmuş üçüncü vuku buldu. Kadınlar 52 kilo kategorisinde Ekin İtmeç birinci, Dilara Öz ikinci olurken Bilge Şimşek ile Fatma Deniz Avli üçüncülüğü iletti.
Kadınlar 57 kilo kategorisinde de Zeynep Öztürk birinci, Aybüke Gül ikinci meydana geldi. Bu kategoride üçüncülüğü Semanur Yeşiltaş ile Lara Yılmaz bildirdi. Kadınlar +78 kilo kategorisinde ise Nisanur Serin birinci, Güner Kıymet Diker ikinci yaşandı, Sema Mete ile Irmak Ceylin Güçtekin de üçüncülüğü bildirdi.
Bugün devam edecek müsabakaların ardından düzenlenecek ödül töreniyle şampiyona sona erecek.
Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.





















Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.