Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Genç: Büyük Birlik Hareketi, her şeyden daha önce milli bir harekettir

Genç: Büyük Birlik Hareketi, her şeyden daha önce milli bir harekettir

afyondabugun afyondabugun -
0

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Tek listeyle gidilen kongrede mevcut İl Başkanı Adem Aydın yeniden seçilerek güven tazeledi.

Tek listeyle gidilen kongrede var olan İl Başkanı Adem Aydın yeniden seçilerek güven tazeledi.

Konunun Ayrıntıları

Konuşmasında “millilik” vurgusu yapan Genç, “Büyük Birlik Hareketi, her şeyden ilk olarak milli bir harekettir. Bu toprakların en değerli meselelerinden biri millilik meselesidir ve bu anlayışla hareket etmek büyük bir sorumluluktur” beyan etti.

Öne Çıkan Diğer Gelişmeler

Genç, konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu’nu da anarak, “Hayatını bu topraklara adamış bir önder olan Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye de teşekkür eden Genç, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, organizasyonda emeği geçenlere şükranlarını iletişime geçti.

Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar