SON DAKİKA
--:--:--

Manisa Büyükşehir’in araç filosuna 2,Dikkat çeken veri: $0

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Manisalılara daha güçlü ve etkin bir hizmet sunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 2 milyar 348 milyon 602 bin 74 liralık yatırımla 376 adet araç ve iş makinesi ekledi. Manisalılara daha etkin ve etkin bir hizmet sunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 2 milyar 348 milyon 602…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Manisa Büyükşehir’in araç filosuna 2,Dikkat çeken veri: $0

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Manisalılara daha güçlü ve etkin bir hizmet sunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 2 milyar 348 milyon 602 bin 74 liralık yatırımla 376 adet araç ve iş makinesi ekledi.

Manisalılara daha etkin ve etkin bir hizmet sunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 2 milyar 348 milyon 602 bin 74 liralık yatırımla 376 adet araç ve iş makinesi ekledi. Büyükşehir Belediyesi bütçesinden borçlanmadan ve kredi kullanmadan alınan araçlar, Büyükşehir’in sahadaki gücünü belirleyici ölçüde arttıracak.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun 2026 yılının Manisa için belge tahsisi yılı olacağını vurgulamasının ardından, Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Bu doğrultuda kent tarihinin en bütüncül araç yatırımlarından birine imza atan Büyükşehir Belediyesi, filosuna tam 376 yeni araç kattı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tanıtım töreninde, dev yatırımın sahaya yansıyan gücü yaklaşık 40 araçlık temsili sergiyle ortaya kondu. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcısı Ata Temiz ile daire başkanları iştirakte bulundu. Damperli kamyonlardan itfaiye araçlarına, otobüslerden iş makinelerine, sathi kaplama araçlarından engelli nakil araçlarına, iş makinesinden otobüse kadar geniş bir yelpazede hizmet verecek araçlar, Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki gücünü kritik ölçüde arttıracak.

Neden Önemli?

BORÇLANILMADAN, ÖZ KAYNAKLARLA.

Öne Çıkan Diğer Gelişmeler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, törende tanıtılan araçları inceleyerek, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Turgay Çetin’den bilgiler devraldı.

Yeni araçların temizlik, ulaşım, altyapı, yol yapım, itfaiye ve sosyal hizmetler gibi birçok alanda aktif olarak görev yapacağı belirten Genel Sekreter Burak Deste, yatırımın sadece araç alımı değil, güçlü bir hizmet hamlesi olduğunu söyledi. 17 ilçede Manisalılara sunulan hizmetin hız ve kalitesinin artacağını dile getiren Genel Sekreter Deste, 2 milyar 348 milyon 602 bin 74 liralık dev yatırımın kredi kullanılmadan ve borçlanılmadan tamamen Büyükşehir Belediyesi öz kaynaklarıyla yapıldığını başta aktardı.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Benzer Haberler
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün