Afyonkarahisar 6°C Parçalı Bulutlu
USD 49,94 ▲ +0,07%
EUR 55,76 ▼ -0,26%
ALTIN 6.223 ▼ -3,56%
BIST 100 10.760 ▼ -3,64%

Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. BELEDİYELER
  4. »
  5. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal, AK Parti Teşkilatı ile Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal, AK Parti Teşkilatı ile Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz ve beraberindeki teşkilat mensuplarıyla buluştu.

YAYINLANMA
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti teşkilat temsilcileriyle bir araya gelerek çeşitli temaslarda bulundu. Gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, AK Parti İl Başkanı Özgür Kavak, Merkez İlçe Başkanı Halit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kalaycı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe ve teşkilat mensupları katıldı.

Belediye Tesisinde İstişare

Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait Zafer Restoran’da gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkanı Burcu Köksal ve beraberindeki heyet bir araya geldi. Görüşme sırasında katılımcılar, yerel gündem ve teşkilat çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Tepkileri 0 Tepki