SON DAKİKA
--:--:--

Anayasa Mahkemesi Heyetinden Afyonkarahisar Ziyareti

[ad_1] Afyonkarahisar’da Anayasa Mahkemesi Heyeti ZiyaretiAnayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, başkan vekilleri Hasan Tahsin Gökcan ve Basri Bağcı ile üyeler Yılmaz Akçil ve Doç. Dr. Metin Kıratlı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Anayasa Mahkemesi heyetiyle valilik makamında görüşmeler gerçekleştirildi. Ziyaretin DetaylarıHeyet üyeleri, valilik binasında Vali Yiğitbaşı tarafından karşılandı. Samimi…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Anayasa Mahkemesi Heyetinden Afyonkarahisar Ziyareti

[ad_1]

Afyonkarahisar’da Anayasa Mahkemesi Heyeti ZiyaretiAnayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, başkan vekilleri Hasan Tahsin Gökcan ve Basri Bağcı ile üyeler Yılmaz Akçil ve Doç. Dr. Metin Kıratlı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Anayasa Mahkemesi heyetiyle valilik makamında görüşmeler gerçekleştirildi.
Ziyaretin DetaylarıHeyet üyeleri, valilik binasında Vali Yiğitbaşı tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, Anayasa Mahkemesi’nin gündemindeki konular ve Afyonkarahisar’da yürütülen hukuk çalışmaları ele alındı.
Ziyaretin AmacıZiyaretin amacı, Afyonkarahisar ile Anayasa Mahkemesi arasındaki iş birliğini artırmak ve yerel hukuk meseleleri üzerine görüş alışverişinde bulunmak olarak belirtildi. Ayrıca, heyet üyeleri ile valilik arasında gelecekteki projeler üzerinde fikir birliği sağlandı.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Sn. Kadir ÖzkayaAnayasa Mahkemesi Başkan Vekilleri Sn. Hasan Tahsin Gökcan ve Sn. Basri BağcıAnayasa Mahkemesi Üyeleri Sn. Yılmaz Akçil ve Doç. Dr. Sn. Metin KıratlıAfyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı
Görüşmelerdeki KonularGörüşmeler sırasında, yerel hukuk uygulamaları, Anayasa Mahkemesi’nin rolü ve yerel yönetimlerin bu konudaki iş birliği yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin sonunda, heyet üyeleri Vali Yiğitbaşı’na misafirperverliği için teşekkür etti. Karşılıklı hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.

Benzer Haberler
OLGUN, KIZININ MEZUNİYETİNE KATILDI
OLGUN, KIZININ MEZUNİYETİNE KATILDI
“MHP, Türk Milletinin sigortasıdır; emanet emin ellerdedir”
“MHP, Türk Milletinin sigortasıdır; emanet emin ellerdedir”
ÇİĞ SÜT DESTEKLEMELERİ KAPSAMINDA KONTROLLER SÜRÜYOR
ÇİĞ SÜT DESTEKLEMELERİ KAPSAMINDA KONTROLLER SÜRÜYOR
Geleneksel Kaymak Yarışması Gerçekleştirildi
Geleneksel Kaymak Yarışması Gerçekleştirildi
SAADET PARTİSİ 25 YAŞINDA!
SAADET PARTİSİ 25 YAŞINDA!
Vali Aktaş, Tayini Çıkan Müdürleri Kabul Etti
Vali Aktaş, Tayini Çıkan Müdürleri Kabul Etti
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün