[ad_1] Kadın Girişimcilerden Geleceğe Yönelik Toplantı TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Başkan Funda Güleç Yaman’ın liderliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kadın girişimciliğin geleceği adına atılacak adımların görüşüldüğü toplantıda, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın önemli isimleri de yer aldı. Katılımda Önemli İsimler Toplantıya, Kurulun doğal üyeleri arasında yer alan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası…
[ad_1]
Kadın Girişimcilerden Geleceğe Yönelik Toplantı
TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Başkan Funda Güleç Yaman’ın liderliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kadın girişimciliğin geleceği adına atılacak adımların görüşüldüğü toplantıda, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın önemli isimleri de yer aldı.
Katılımda Önemli İsimler
Toplantıya, Kurulun doğal üyeleri arasında yer alan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey ve Genel Sekreter Ali Şenol da katıldı. Toplantı sırasında kadın girişimciler için planlanan projeler ve stratejiler detaylı bir şekilde ele alındı.
Toplantının Amacı ve İçeriği
Kadın Girişimciler Kurulu, bu toplantıyla kadın girişimcilerin karşılaştığı zorlukları tartıştı ve bu zorluklarla başa çıkmak için yenilikçi çözümler aradı. Ayrıca, Afyonkarahisar bölgesindeki kadın girişimcilerin güçlendirilmesi ve desteklenmesi için çeşitli projelerin temelleri atıldı.
Önemli Bilgiler:Başkan: Funda Güleç YamanKatılımcılar: Hayrettin Güzbey, Ali ŞenolAmaç: Kadın girişimciliğini desteklemek ve geliştirmek
Sonuç ve Beklentiler
Toplantının neticesinde, Afyonkarahisar’da kadın girişimcilere yönelik farkındalığın artırılması ve destekleyici politikaların geliştirilmesi konusunda mutabakata varıldı. Katılımcılar, kadın girişimciliğin ekonomiye olan katkısının arttırılması için birlikte çalışma sözü verdiler.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.