Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, Anapolis’teki Brainfarma endüstriyel kompleksini ziyaret ederek, ülkenin sağlık alanındaki bağımsızlık hedeflerine ilişkin açıklama yaptı. Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, Anapolis’teki Brainfarma endüstriyel kompleksini ziyaret ederek, ülkenin sağlık alanındaki bağımsızlık hedeflerine ilişkin duyuruda bulundu. Konuyla İlgili Önemli Detaylar Halkın sağlık…
Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, Anapolis’teki Brainfarma endüstriyel kompleksini ziyaret ederek, ülkenin sağlık alanındaki bağımsızlık hedeflerine ilişkin açıklama yaptı.
Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, Anapolis’teki Brainfarma endüstriyel kompleksini ziyaret ederek, ülkenin sağlık alanındaki bağımsızlık hedeflerine ilişkin duyuruda bulundu.
Halkın sağlık hizmetlerine erişimini bir “insani hak” olarak niteleyen Lula da Silva, “Ülkenin ithalata bağımlılığından kurtulmasını ve sağlık alanında bağımsızlığını sağlamayı hedefleyerek, yerli ilaç üretimini güçlendiriyoruz” ifadelerini başardı.
Lula da Silva, “Bu programı, her Brezilyalı erkek ve kadının yaşaması için ihtiyaç duyduğu ilaçlara erişebilme hakkını güvence altına almak için oluşturduk” açıkladı.
Müfredat kapsamında sunulan imkanların kapsamına değinen Devlet Başkanı Lula da Silva “Bugün, halkın kullanımına sunulan 41 adet sürekli kullanım ilacı bulunmaktadır. Ve Brainfarma gibi ulusal endüstriyi güçlendirdiğimizde, bu ilaçların en çok ihtiyaç duyanlara ulaşmasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. .
Tüm gelişmelerin yakından izleneceği ifade ediliyor.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.