Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Bayramov, Ürdün Haşimi Krallığı Başbakan Yardımcısı Safadi ile bir araya geldi

Bayramov, Ürdün Haşimi Krallığı Başbakan Yardımcısı Safadi ile bir araya geldi

afyondabugun afyondabugun -
0

Merakla takip edilen bu gelişmede, Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov, Antalya Diplomasi Forumu sebebiyle Ürdün Haşimi Krallığı Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Ayman Safadi ile bir araya geldi.

Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov, Antalya Diplomasi Forumu sebebiyle Ürdün Haşimi Krallığı Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Ayman Safadi ile bir araya geldi.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Safadi ile görüştüğünü belirten Bayramov, “Antalya Diplomasi Forumu etkinliğinin kulislerinde Ürdün Haşimi Krallığı Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Ayman Safadi ile müzakere fırsatı buldum.” açıkladı.

Son Durum ve Beklentiler

İkili ilişkilerin genişletişmesinin önemini vurgulayan Bayramov, “Görüşmede, Azerbaycan ve Ürdün arasındaki güncel dostluk ve ortaklık ilişkilerinin geliştirilmesi ve ikili ve uluslararası kuruluşlar çerçevesinde iş birliğinin daha da genişletilmesi için çabaların artırılmasının önemini vurguladık” ifadelerini kullandı.

Tüm gelişmelerin yakından izleneceği ifade ediliyor.

İlgili Yazılar