Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Avrupa Konseyi Başkanı Antonio Costa, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Mohamed Bin Zayed ile gerçekleştirdiği görüşmeye ve bölgedeki güvenlik durumuna ilişkin açıklama yaptı. Avrupa Konseyi Başkanı Antonio Costa, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Mohamed Bin Zayed ile gerçekleştirdiği görüşmeye ve bölgedeki güvenlik durumuna ilişkin duyuruda bulundu. Konunun Ayrıntıları Saldırıların durdurulması…

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Avrupa Konseyi Başkanı Antonio Costa, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Mohamed Bin Zayed ile gerçekleştirdiği görüşmeye ve bölgedeki güvenlik durumuna ilişkin açıklama yaptı.
Avrupa Konseyi Başkanı Antonio Costa, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Mohamed Bin Zayed ile gerçekleştirdiği görüşmeye ve bölgedeki güvenlik durumuna ilişkin duyuruda bulundu.
Saldırıların durdurulması gerektiğini vurgulayan Costa, “Bu saldırılar derhal durdurulmalıdır. AB’nin, en ağır darbeyi alan ülkeler arasında yer alan Birleşik Arap Emirlikleri’nin yanında olduğunu yineledim” ifade etti.
Görüşmede ele alınan diplomatik süreçlere dikkat çeken Başkan Costa, “Mohamed Bin Zayed ile bugün yaptığım görüşmede son gelişmeleri ele aldık” ifadelerini kullandı.
Bölgesel istikrar çağrısını yineleyen Costa, “AB, Ortadoğu’da güvenlik ve istikrarın sağlanması adına tüm tarafları gerilimi azaltmaya ve diplomasiye şans vermeye çağırmaya devam etmektedir” şeklinde beyanat verdi.
Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.





















Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.