SON DAKİKA
--:--:--

‘HİÇ’ sergisi – Konya Karatay’da

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Konya’da Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “HİÇ” Kaligrafi Sergisi, sanatseverleri Karatay Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi. Konya’da Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “HİÇ” Kaligrafi Sergisi, sanatseverleri Karatay Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi. KONYA (İGFA) – Karatay Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek anlamlı bir sergiye ev…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
‘HİÇ’ sergisi – Konya Karatay’da

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Konya’da Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “HİÇ” Kaligrafi Sergisi, sanatseverleri Karatay Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi.

Konya’da Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “HİÇ” Kaligrafi Sergisi, sanatseverleri Karatay Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi.

KONYA (İGFA) – Karatay Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan kaligrafi sergisi “HİÇ”, Karatay Kültür Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Haberin Arka Planı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Selçuklu Kültür ve Medeniyeti Yöntem ve Analiz Merkezi, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Karatay Belediyesi iş birliğinde düzenlenen serginin açılışı gerçekleştirildi.

Konuyu Şekillendiren Faktörler

Selçuklu kültürünün izlerini taşıyan eserlerin harmanlandığı sergi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Betül Erikoğlu üstlendi.

Konuya İlişkin Önemli Notlar

KILCA: ESERLER BÜYÜK BİR EMEĞİN ÜRÜNÜ.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin kültürel ve sanatsal zenginliklerini vatandaşlarla buluşturmanın önemine dikkat çekerek tüm vatandaşları sergiye davet etti. Başkan Kılca, “Böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sergide yer alan eserlerin her biri, öğrencilerin yoğun emeği ve özverisiyle anlaşıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” söyledi.

Karatay Kültür Merkezi’nde açılan “HİÇ” Kaligrafi Sergisi, 3 Nisan 2026 Cuma gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

Benzer Haberler
SARSILMAZ, yeni sistemlerini EFES-2026’da sergiledi
SARSILMAZ, yeni sistemlerini EFES-2026’da sergiledi
New York’ta Türk bayraklarıyla coşkulu yürüyüş… Binlerce kişi Manhattan’ta bir araya geldi
New York’ta Türk bayraklarıyla coşkulu yürüyüş… Binlerce kişi Manhattan’ta bir araya geldi
İzmir’de duygu dolu gece… Unutulmuş notaların izi büyük ilgi gördü
İzmir’de duygu dolu gece… Unutulmuş notaların izi büyük ilgi gördü
Kütahya’da tezhip sanatı sergisi sanatseverlerle buluştu
Kütahya’da tezhip sanatı sergisi sanatseverlerle buluştu
Oğuzhan Koç sevenleriyle buluştu – Aydın’da
Oğuzhan Koç sevenleriyle buluştu – Aydın’da
İzmir, bilimsel üretkenliğini bir kez daha kanıtladı
İzmir, bilimsel üretkenliğini bir kez daha kanıtladı
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün