Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Katar, Arap Birliği Konseyi Bakanlar Toplantısı’na iştirak etti

Katar, Arap Birliği Konseyi Bakanlar Toplantısı’na iştirak etti

afyondabugun afyondabugun -
0

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Bakanlığın açıklamasında, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen bu oturumda, İran’ın uluslararası hukuktan doğan yükümlülüklerinin ve bölge ülkelerine yönelik kınanan eylemlerinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı belirtildi. .

Bakanlığın açıklamasında, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen bu oturumda, İran’ın uluslararası hukuktan doğan yükümlülüklerinin ve bölge ülkelerine yönelik kınanan eylemlerinin detaylı bir şekilde ele alındığı belirtildi. .

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

Bahsi geçen üst düzey toplantıda Katar Devleti’nin temsil edildiği ve bölgesel güvenlik konularında istişarelerde bulunulduğu ifade edildi. .

Merak Edilen Soruların Yanıtları

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Toplantı, İran İslam Cumhuriyeti’nin uluslararası hukuk kapsamındaki yükümlülüklerinin yanı sıra, Arap ülkelerine yönelik yasa dışı ve kınanması gereken saldırılarına adanmıştır. Toplantıda Katar Devleti’ni Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Al Muraikhi temsil etmiştir.”.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar