Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Plenkovic: Dubrovnik Piskoposluğu ile iş birliği sürecek

Plenkovic: Dubrovnik Piskoposluğu ile iş birliği sürecek

afyondabugun afyondabugun -
0

Son dakika bilgilerine göre, Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, bölgede hayata geçirilmesi planlanan projelere ve mevcut diyalog sürecine değindi.

Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, bölgede hayata geçirilmesi planlanan projelere ve süregelen diyalog sürecine değindi.

Dikkat Çeken Gelişmeler

Görüşülen projelere ilişkin detayları paylaşan Plenkovic, “Dubrovnik Piskoposu Monsenyör Roko Glasnović ile Dubrovnik Piskoposluğu’nun çalışmaları konusunda artmış kaliteli iş birliğimizi sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz.” açıkladı.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Plenkovic, açıklamasını “Dubrovnik’te bir pastoral merkez inşası ve Ruder Boskovic Piskoposluk Klasik Lisesi’ne ev sahipliği yapan kültürel bir anıt olan Cizvit Koleji’nin yenilenmesi planlarını görüştük.” sözleriyle tamamladı.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar