Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Sanchez: Sistemik şiddeti kınamaya devam edeceğiz

Sanchez: Sistemik şiddeti kınamaya devam edeceğiz

afyondabugun afyondabugun -
0

Merakla takip edilen bu gelişmede, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, şiddet olaylarının toplumsal etkilerine değinerek bu tür olayların son bulması için çalışacaklarını belirtti.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, şiddet olaylarının toplumsal etkilerine değinerek bu tür olayların son bulması için çalışacaklarını vurguladı.

Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar

Yaşanan duruma dair değerlendirmelerini ileten Sanchez, “Cordoba’da cinsiyet temelli şiddetin kurbanı olarak öldürülen kadının ailesine ve sevdiklerine en derin taziyelerimi ve dayanışmamı iletiyorum.” diye açıkladı.

Konuya İlişkin Önemli Notlar

Sanchez, “Bu sistemik şiddeti kınamaya ve ortadan kaldırmak için çalışmaya devam edeceğiz.” aktardı.

Toplumsal farkındalığa ve katkı mekanizmalarına dikkat çeken Sanchez, “Unutmayın, eğer bir mağdur veya tanıksanız, 016’yı arayın.” ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar