Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Eskişehir’de kavşak düzenlemelerinde değişiklik yapılacak

Eskişehir’de kavşak düzenlemelerinde değişiklik yapılacak

afyondabugun afyondabugun -
0

Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, Açıklamaya göre, D-200 karayolu üzerindeki Tepebaşı Kavşağı’nda uygulanan kapatma süresi 24 Temmuz tarihine kadar uzatıldı.

Açıklamaya göre, D-200 karayolu üzerindeki Tepebaşı Kavşağı’nda uygulanan kapatma süresi 24 Temmuz tarihine kadar uzatıldı.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Aynı zamanda Kırmızıtoprak Mahallesi’nde bulunan Ercan Sokak ile Mustafa Kemal Atatürk Caddesi kavşağında trafik düzenlemesine gidildi. Daha öncesinde uygulanan sola dönüş yasağı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kaldırıldı. Yeni düzenlemeyle müşterek olarak sürücülerin, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nden Ercan Sokak’a ve Ercan Sokak’tan Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’ne sola dönüş yapabileceği bildirildi.

Son Durum ve Beklentiler

Yapılan değişikliğin başta Yunus Emre Devlet Hastanesi 2 Eylül Hizmet Binası’na ulaşımı kolaylaştırmasının beklendiği ifade edildi.

Bahsi geçen uygulamanın 20 Nisan Pazartesi günü itibarıyla yürürlüğe gireceği kaydedildi.

Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar